{ "title": "Kobe Bifteği", "image": "https://www.biftek.gen.tr/images/Kobe-Biftegi-41.jpg", "date": "20.01.2024 09:13:35", "author": "Derya YAMAN", "article": [ { "article": "Kobe bifteği, Japonya'da Wangyu bölgesinde özel olarak yetiştirilen hayvanlardan üretilen Kobe bifteği Dünyanın en pahalı eti olma özelliğine sahiptir. Bunun nedeni ise bölgenin ot yapısının çok iyi olmasıdır. Bir diğer nedeni ise hayvanlar doğdukları andan itibaren hiçbir şekilde bağlanmamaktadır. Bu hayvanlar özgür ve sakin bir hayat yaşıyor. Günde 3 öğün yemek yiyor. Her yemekten sonra düzenli olarak masaj uygulanıyor. Bir günde 20 litreye yakın arpa suyu içtikleri bilinmektedir. Bu nedenle sindirim sistemleri çok rahat.