{ "title": "Kremalı Biftek", "image": "https://www.biftek.gen.tr/images/Kremali-Biftek-41.jpg", "date": "20.01.2024 18:33:37", "author": "Rana Betül Örünç", "article": [ { "article": "Kremalı biftek: Biftek dana ya da sığırın yağsız olan bölgesinden alınan et dilimidir. Sağlığa yararlıdır. En iyi besin depolarındandır. Biftek çok sevilen bir et türüdür. Herkes tarafından çok sevilir ve tüketimi çok fazladır. Ana yemeklerin göz bebeğidir. Çok fazla biftek yemeği çeşidi vardır ve hepsi birbirinden lezzetlidir. Kremalı biftek Görsel olarak da lezzet olarak da diğer bifteklerden farklıdır. Kremalı bifteğin yanına sunum olarak fırına verilmiş baharatlı patates çok yakışır. Lezzet olarak da birbirine çok yakışır ve birbirini tamamlar. Özel günlerin kurtarıcı yemek türlerindendir. Doyurucu ve sağlıklı bir yemektir. Bifteğin en önemli tarafı yumuşak ve yağsız bir et olmasıdır. Yumuşak et diğer etlere göre çok daha lezzetlidir.