Düdüklüde salçalı biftek tarifini okurken, bu yemeği pişirmek için gereken malzemelerin listesi dikkatimi çekti. Özellikle antrikot veya bonfile kullanılması, lezzeti artıracak gibi görünüyor. Peki, bifteği kuşbaşı şeklinde doğramak dışında, başka bir doğrama yöntemi denemek işe yarar mı? Ayrıca, baharatların eklenmesi konusunda kekik veya pul biber kullanmayı düşündüğünüzde, hangi baharatların en iyi uyumu sağladığını merak ettim. Bu tarifin pratikliği ve yoğun lezzeti, mutfakta geçirdiğim zamanı daha keyifli hale getirebilir gibi geliyor. Başka hangi garnitürlerle sunmayı önerirsiniz?
Düdüklüde salçalı biftek tarifini okurken, bu yemeği pişirmek için gereken malzemelerin listesi dikkatimi çekti. Özellikle antrikot veya bonfile kullanılması, lezzeti artıracak gibi görünüyor. Peki, bifteği kuşbaşı şeklinde doğramak dışında, başka bir doğrama yöntemi denemek işe yarar mı? Ayrıca, baharatların eklenmesi konusunda kekik veya pul biber kullanmayı düşündüğünüzde, hangi baharatların en iyi uyumu sağladığını merak ettim. Bu tarifin pratikliği ve yoğun lezzeti, mutfakta geçirdiğim zamanı daha keyifli hale getirebilir gibi geliyor. Başka hangi garnitürlerle sunmayı önerirsiniz?
Cevap yaz