Evde biftek pişirme yöntemleri arasında en çok hangisini denemeyi düşünüyorsun? Izgara, tava, fırın, sous vide ya da haşlama yöntemlerinden birini denemek ilginç olabilir. Özellikle ızgarada pişirmenin dumanlı aroması ve dışının kıtır, içinin sulu kalması seni cezbetmiyor mu? Yoksa tavada farklı baharatlarla lezzetlendirilmiş bir biftek mi senin için daha cazip? Fırında pişirmenin sağlıklı bir seçenek olduğunu da unutmamak gerek, ama sous vide ile mükemmel pişirilmiş bir biftek elde etmenin keyfi de bambaşka. Hangi yöntemi denemek istersin?
Evde biftek pişirme yöntemleri arasında en çok hangisini denemeyi düşünüyorsun? Izgara, tava, fırın, sous vide ya da haşlama yöntemlerinden birini denemek ilginç olabilir. Özellikle ızgarada pişirmenin dumanlı aroması ve dışının kıtır, içinin sulu kalması seni cezbetmiyor mu? Yoksa tavada farklı baharatlarla lezzetlendirilmiş bir biftek mi senin için daha cazip? Fırında pişirmenin sağlıklı bir seçenek olduğunu da unutmamak gerek, ama sous vide ile mükemmel pişirilmiş bir biftek elde etmenin keyfi de bambaşka. Hangi yöntemi denemek istersin?
Cevap yaz